در راستای توسعه زنجیره ارزش محصول انجیر انجام شد

بازدید از کارگاه فرآوری انجیر در روستای بانمزاران شهرستان دالاهو

۲۹ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۹:۵۱ کد : ۱۵۹۱ اخبار پژوهشی
تعداد بازدید:۳۲
بازدید از کارگاه فرآوری انجیر در روستای بانمزاران شهرستان دالاهو

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، در راستای توسعه زنجیره ارزش کسب‌وکار انجیر و ارائه راه‌حل‌هایی جهت ارتقای این حوزه، بازدیدی از کارگاه فرآوری انجیر در روستای بانمزاران شهرستان دالاهو در تاریخ 19 مرداد 1404 انجام شد.

این بازدید با حضور حسین حیدری، محقق معین بخش تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویجی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کرمانشاه، و نماینده ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان صورت گرفت.

در جریان این بازدید، زنجیره ارزش محصول انجیر در منطقه مورد بررسی قرار گرفت و مسائل و چالش‌های موجود در هر یک از حلقه‌های این زنجیره شامل تولید، فرآوری، بسته‌بندی و بازاررسانی شناسایی شد. همچنین، دکتر حیدری با ارائه تحلیل‌های کارشناسی، پیشنهاداتی در زمینه بهبود فرآیند تولید، ارتقای کیفیت محصول نهایی، افزایش بهره‌وری کارگاه‌های فرآوری، و توسعه بازارهای فروش داخلی و صادراتی ارائه نمود.

هدف از این بازدید، تسهیل توسعه پایدار کسب‌وکار انجیر در منطقه، حمایت از کشاورزان محلی و ارتقاء بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه این محصول ارزشمند بود.

 

 

کلیدواژه‌ها: توسعه انجیر منطقه دالاهو

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۴۰۴

اخبار مرتبط