به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان کرمانشاه
برگزاری دوره آموزشی «عوامل محیطی موثر در کشت و پرورش زعفران»

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان، دوره آموزشی «عوامل محیطی موثر در کشت و پرورش زعفران» 11 مرداد ماه سال جاری در سالن جلسات شهید رستمی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد.
این دوره آموزشی توسط زهرا سمیرا احمدی برگزار و مباحثی از جمله بستر و نوع خاک مناسب، بافت و ساختمان خاک، شرایط اقلیمی مطلوب، میزان آب مصرفی زعفران و مقایسه آن با سایر محصولات، وضعیت دمایی مورد نیاز و سرمای زمستانه، بارندگی و نور برای شرکتکنندگان تشریح شد.
برگزاری این دوره در راستای افزایش دانش تخصصی و بهبود عملکرد کارشناسان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه صورت گرفت تا زمینههای توسعه کشت و پرورش موفقتر زعفران در منطقه فراهم گردد.