در راستا ارتقای فرهنگ سلامت در محیط کار؛
کارگاه اصول تغذیه و سلامت در مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان برگزار شد

به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان؛ آزادی مدرس دوره بیان کرد: در این دوره آموزشی، شرکتکنندگان با نکات کلیدی در خصوص تغذیه سالم در گروههای مختلف سنی و هرم غذایی آشنا شدند . وی همچنین به آموزشهای لازم جهت استفاده صحیح از روغنها، استریلیزه کردن شیر و ضدعفونی سبزیجات و میوهها پرداخت.
آزادی اظهار داشت: این دوره باهدف ارتقاء سطح آگاهی کارکنان در مواجهه با نیازهای تغذیهای برگزار شد و با استقبال خوب شرکتکنندگان همراه بود و در پایان به سؤالات فراگیران پاسخ داده شد.
گفتنی است این کارگاه با محوریت اصول تغذیه و سلامت و همچنین شناسایی ارزش مواد غذایی با تدریس آزادی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ابن سینا ویژه کارکنان مرکز در روز دوشنبه ۳۱ شهریورماه در محل سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.