همافزایی نخبگان و مدیران کشاورزی در رویداد نوآوریهای کارآمد غذایی در ساری
گامی نو در مسیر کشاورزی پایدار و کاهش ضایعات غذایی

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات مازندران ، رویداد «فناوری و نوآوریهای کارآمد در کاهش ضایعات غذایی: بهسوی کشاورزی پایدار و جوامع تابآور» در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با حضور جمعی از مدیران، نخبگان و متخصصان حوزه کشاورزی برگزار شد.
در این رویداد که دکتر کسری احمدیان مدیر تجاریسازی یافتههای پژوهشی و دکتر محمدعلی هادیان رییس بخش تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری مرکز حضور داشتند، متخصصین و کارشناسان و مدیران ملی و استانی ازجمله دکتر ثریا نوید مشاور وزیر جهاد کشاورزی و رییس ستاد جوانان و نخبگان، و دکتر علی کیانیراد رییس مؤسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی به بررسی راهکارهای نوآورانه در کاهش ضایعات غذایی پرداختند.
محورهای اصلی این نشست شامل کاهش هدررفت در زنجیره تأمین، نقش دانشگاهها و استارتاپها در نوآوری، شبکهسازی میان بازیگران محلی و بینالمللی، و ترویج تغییر رفتار مصرفکنندگان با حمایت سیاستگذاری بود.
این گردهمایی با هدف همافزایی علمی و اجرایی برای دستیابی به کشاورزی پایدار و تابآوری جوامع روستایی برگزار شد.